Wij zijn Volt District

Een ge­deelde passie voor klant­gerichtheid, dat is ons start­punt

Klantgerichtheid creëert energie. Het is wisselstroom. Tussen management, medewerkers en klanten. Volt District is jouw one-stop-partner om van klanten en medewerkers echte fans te maken. We schakelen bliksemsnel tussen grote strategische keuzes en de dagelijkste werkvloer om van ieder bedrijf een klantgerichte organisatie te maken.

Beweging

Volt District helpt klanten en bedrijven bewust kiezen

Klanten die bewust kiezen voor een bedrijf, dat geeft vonken. Het is die verbinding die Volt District creëert tussen bedrijf, medewerkers en klanten. Zo ervaren alle betrokkenen een hoge toegevoegde waarde en dragen we bij tot een gelukkigere samenleving.

Wat in 2003 begon als een adviesbureau is uitgegroeid tot een one-stop-partner die de ondernemingen van morgen mee vorm geeft op gebied van klantrelaties, klantgerichtheid en klantengedrag. We zijn strategische partners die op elk niveau meedenken over de toekomst en hier proactief op inspelen.

We helpen organisaties een leidende positie innemen in hun markt vanuit duidelijke strategische keuzes, helpen hen begrijpen hoe hun markt evolueert met slimme onderzoeksmethodes en brengen het hele bedrijf in beweging door de juiste competenties te ontwikkelen.

Vanuit onze kantoren in Rotselaar (BE) creëren we de energie die vrijkomt wanneer klanten, medewerkers en bedrijven elkaar professioneel vinden.

Volt District in cijfers

Uitdagende projecten

Geweldige klanten

Leerrijke enquêtes

Opgeleide medewerkers

Volt District Team

Nice to meet you!

Klaar voor de volgende stap?

Pin It on Pinterest