Team Volt rondt een succesvolle overname af

Stijn Preuveneers

Geschreven door

Stijn Preuveneers

Team Volt uit Rotselaar rondt een succesvolle overname af waarbij het huidige management team bestaande uit Stijn Preuveneers (Managing Director) en Bran Van Welden (Learning & Development) wordt vervoegd door An Vandevenne (Sales Director) als nieuwe zaakvoerders. Zij nemen Team Volt over van vorig zaakvoerder Peter Van Welden.

Met dit ervaren team blijft het de ambitie om verder te groeien en professionaliseren, nadat Team Volt vorig jaar ontstond na de fusie tussen M-Eye, D-Sense & Train-Time.

Onze focus en expertise blijven dezelfde met klantonderzoek, opleidingen, mystery shopping en customer delight management. Peter gaat een nieuwe uitdaging aan, met Fjalk zal hij focussen op natuurlijk leiderschap en authentiek ondernemen.

Nieuwe partner bij Team Volt zorgt voor vonken

Onder het motto Never waste a good crisis gebruikte Team Volt de coronacrisis om te herbronnen én een tandje bij te steken.

Het dienstenaanbod en de werkwijze werden de afgelopen tijd grondig gefinetuned. Maar wat volgens Managing Director Stijn Preuveneers het meest gaat knetteren, is het aan boord halen van een nieuwe partner.

Powerlady An Vandevenne vervoegt sinds begin dit jaar Stijn en Bran in het management team. Ze neemt haar jarenlange ervaring als businessmanager bij SBS en salesmanager bij Lyreco mee om Team Volt verder op de kaart te zetten.

Team Volt doet waar ik al jaren in geloof

Tegelijkertijd verlaat mede-oprichter Peter Van Welden het bedrijf om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Met Fjalk zal hij focussen op natuurlijk leiderschap en authentiek ondernemen.

“Team Volt doet waar ik al jaren in geloof”, zegt An. Als je wil groeien, moet je inzetten op data en klantgerichtheid. Dat heb ik in mijn vorige functies aan de levende lijve mogen ondervinden.

“Toen ik Stijn en Bran op een netwerkevent het verhaal van Team Volt hoorde vertellen sloeg de vonk dus meteen over.”

“Je kan Team Volt zien als architecten van je groei. Op basis van data kunnen we snel schakelen en acties in gang zetten om een bedrijf op een klantgerichte en meetbare manier te laten groeien. En dat is voor ondernemingen broodnodig na deze crisis.”

We zorgen voor de kennis, maar ook voor de daadkracht

Wat me erg aanspreekt is dat Team Volt niet gewoon een adviesrapport aflevert. Maar een met data onderbouwd actieplan maakt dat we ook samen met de klant uitvoeren. Die aanpak is erg uniek in onze vrij traditionele sector.

Een van onze quotes is niet voor niks “We zorgen voor de kennis, maar ook voor de daadkracht.”

Het track record dat Stijn en Bran reeds hebben opgebouwd, in combinatie met de kennis en gedrevenheid van An maakt dat Team Volt voor een mooie toekomst staat.

Met als eerste doel: zoveel mogelijk ondernemingen weer laten groeien na de coronacrisis.

Recente blogberichten

Ontvang de Nieuwsbrief

    Volg ons

    Pin It on Pinterest