Team Volt wordt Volt District:

Dé ontmoetingsplek voor klantgedreven groei 

Stijn Preuveneers

Geschreven door

Stijn Preuveneers

Volt District Team

Van Team naar District

Elke gerespecteerde onderneming bestaat uit departementen die zich bezighouden met het financiële, de marketing, verkoop, administratie etc. Wat vaak vergeten wordt is het aspect klantgedrevenheid. Nochtans een hypercruciaal element voor elke business. Daarom is er nu Volt District: dé ontmoetingsplek voor klantgedreven groei. Een inspiratiehub die data en daadkracht combineert om de verbinding tussen consument, bedrijf en medewerkers te versterken. Een community met gedeelde kennis die organisaties in staat stelt om zowel klanten als werknemers te veranderen in échte fans.

Alle expertise onder één dak

Bij Volt District passeer je niet zomaar even, je bent er for the long run. Klantgedreven groeien is immers een proces dat nooit stopt. De verwachtingen van klanten veranderen met de tijd en ook organisaties staan niet stil. Net daarom is het belangrijk om actief te blijven inzetten op klantgedrevenheid. Alle expertise die daarvoor nodig is hebben wij hier in huis: meten, actie ondernemen en coachen. Datadriven groeien dus, met een steeds bredere glimlach als resultaat.

 

Volt District for the long run

Zelf het ultieme voorbeeld van klantgedrevenheid worden

Onze slogan luidt: “Maak van je klanten echte ambassadeurs”, want zij vormen ook je belangrijkste verkoopkanaal. Wie enthousiast is over een organisatie zal er vol lof over vertellen in zijn netwerk. Daarom willen we zelf het goede voorbeeld geven en in 2025 de meest klantgedreven organisatie van België zijn. De bijbel van klantgedrevenheid wordt geschreven bij Volt District en dat willen we iedereen laten weten.

Ook je medewerkers zijn klanten

Niet alleen klanten maar ook medewerkers moet je tevreden stellen en tevreden hoúden. In the war of talent is medewerkerstevredenheid belangrijker dan ooit. Je moet niet alleen kunnen anticiperen op veranderende verlangens van werknemers maar ook proactief actie ondernemen. Dat gaat veel verder dan alleen een goede verloning. Luisteren naar je medewerkers en daar ook effectief mee aan de slag gaan, dat is dé ultieme boodschap.

Wisselstroom tussen management, medewerkers en klanten

Klantgerichtheid creëert energie. Die is alleen mogelijk met wisselstroom tussen management, werknemers en klanten. Wij zijn met Volt District de spil om die energie op te wekken. Met een team vol passie en vuur, aangestuurd door Stijn Preuveneers, An Vandevenne en Bran Van Welden. Ze worden ook wel het hoofd, het hart en de handen van het bedrijf genoemd. Elk met hun eigen focus maar steeds met één doel voor ogen: klantgedreven groeien.

Recente blogberichten

Ontvang de Nieuwsbrief

    Volg ons

    Pin It on Pinterest